Islamic Widget

Followers

Follow by Email

Friday, June 3, 2011

senateron hikmah! oh hikmah

Assalam semua!!!
lama sungguh bolg ini ngank di UP date yah...
hampir aja berhabuk..
bukan ngan ada masa tapi ngak ada modal idea...

hari sbtu and ahad yg lalu, diri ini buat pertama kalinya secara rasmi diri ini diambil bekerja dgn abg ku..
hehe.. jadi fesi utk klinik upsr didik
lalu lh jdi kecelaruan sbb aku bekerja juak pada masa yg sma ngan usuku dlm kos katering...
pande2 lah bagi2 masa..
thanx 2 my usu cos amat memahami dii ini yg berkerja 2majikan dlm satu waktu!!!
ko ade?? x ko ada.... hahaha lucu 100x!!
haha
amazing!!
ngan usu ku, ku tlg katering then ngan along ku ku tlg molah montaj!
frist time kenak ambik lalu dberik kerja yg agak berat lah...
hehe
ya jak lah cita k miggu ya tek..

now for new news k...
tadi bok jak signup kat churp2 sbb terbaca dlm sorong pun blogtok...
madam camtok
dah baca2 nya pun post tel lalu lah kejeron molah juak..
hehe
so now i've churp2 acc!!
joni ler sekali..


.................


im still in progress of downloading the senateron hikmah2!! for preparing to bring to Uitm!!
miggu dpn dh masok uitm semulah sih.. jadinya kena siap kan benda k ilang boring!! contohnya saneteron2 sebeginih...
k lah nak fokus dalam meneruskan dwn'ld k
sampai berjumpa lagi sih!!
assalam...

No comments: