Islamic Widget

Followers

Follow by Email

Friday, May 27, 2011

Saya Mahu Memulakan Bisnes Borong apa sahaja yang dapat diborong!

Assalam..
Destinasi Borong Pilihan saya ialah bandar paling menguntungkan. merujuk kepada tajuk entri kali ini yang ke-80!!! (wah dah 80 dah...alhamdulilah) yang bertajuk "Saya Mahu Memulakan Bisnes Borong apa sahaja yang dapat diborong!" maknanya saya ingin menjadi pemborong berbagai jenis barang seperti pakaian, gadget, barangan dapur, permainan dan semestinya banyak lagi!!


Peluang KeEMASAN untuk ke-China yang ditawarkan dalam GIVEAWAY oleh tim Great Minds  yang menjadi rebutan jutaan pemborong yang berada diluar sana haruslah di manfaatkan sepenuhnya oleh semua pemborong terutamanya diri saya dalam mendapatkan profit yang maksima!! Peluang sebegini bukan nya datang selalu oleh kerna itu saya harus berusaha sedaya mungkin untuk menjadi salah seorang hamba Allah yang berjaya memenagi Giveaway dengan izin Allah...


Seperti Entri-entri sebelum ini, hasrat untuk memenagi giveaway ini semakin berkobar-kobar kerana bakal-bakal pemborong yang lean juga telah semakin ramai menyertai giveaway sekaligus menyuntik kehangatan dalam diri ini untuk terus menaip entri2 baru!
Namun tidak dapat dinafikan saya telah kebuntuan idea untuk entri kali ini tapi saya tetap harungi demi untuk mengejar cita2, bak kata pepatah belum cuba belum tahu.


agak nya sampai sini sahaja untuk entri kali ini ya..
sampai jumpa di entri akan datang kalau ada masa, dipanjangkan umur dan dilapangkan idea oleh Allah..
assalam....

Entri saya layak untuk memenangi Trip Borong PERCUMA ke Chinadan Vietnam bersempena dengan BBC & BBV 1st GiveAway. Ketahui langkah-langkah Borong China dan Borong Vietnamdengan menyertai Kursus Usahawan Borong, Guangzhou 101 dan Saigon 101 oleh Tim Great Minds.

GiveAway ini juga bersiaran khas dari khairoolazhar.blogspot.com !!!!!!

Tuesday, May 24, 2011

Jerak x ke rumah kmk? Haha.

haha lucu!!

Ask me anything

Oi azhar~! HAHA. Pal x jawab kol kmk marek??

spo tuk!! mcm ada misscall tp x do namo...

Ask me anything

trip to sabah Day2

DSC_0304 (2)DSC_0169 (2)DSC_0174 (2)DSC_0176 (2)DSC_0188 (2)DSC_0306 (2)
DSC_0318 (2)DSC_0319 (2)DSC_0343 (2)DSC_0357 (2)DSC_0358 (2)DSC_0359 (2)
DSC_0362 (2)DSC_0363 (2)DSC_0387 (2)DSC_0388 (2)DSC_0399 (2)DSC_0406
DSC_0411DSC_0499DSC_0519DSC_0544DSC_0612DSC_0662

trip to sabah Day2, a set on Flickr.

assalam...
akhirnya masalah picc hri ke2 @SABAH dh selesai!! haha just misplace jak.. paduhal...
ptg tdk g rmh nurul juak ambik pic2 dr camera nya..
esok2 gk lah untuk hri2 yg seterusnya d sabah keyh!!
assalam...

Saturday, May 21, 2011

trip to sabah / Day1

DSC_0162 (2)DSC_0010 (2)DSC_0023 (2)DSC_0014 (2)DSC_0030 (2)DSC_0035 (2)
DSC_0044 (2)DSC_0045 (2)DSC_0060 (2)DSC_0082 (2)DSC_0087 (2)DSC_0095 (2)
DSC_0128 (2)DSC_0131 (2)DSC_0154 (2)

trip to sabah Day1, a set on Flickr.

tok lah pic2 hari pertama to Sabah..
pic yg ku rasa paling bersesuaian untuk tontonan umum!! haha
untuk pic day2 @sabah gik ado problem yer.. mun dah sattel lak bok post lagik k..
enjoy!!
assalam..

ape comment ande ttg sy apbila sy sudah ada formspring!! haha

ape comment ande ttg sy apbila sy sudah ada formspring!! haha

Answer here

What's the best gift you've ever given?

alot, but one of it is from my "Best friend Forever" which is baju melayu's button..

Ask me anything

What's the nicest thing someone's ever done for you?

jadi sebahagian dari keluarga mereka... love them..

Ask me anything

What was the best advice you've ever received?

believes in my selves...

Ask me anything

What was the weirdest gift you ever received?

kacang hujau dalam uncang, haha lucu

Ask me anything

What's the most expensive thing you've ever bought?

MBP by Apple perhaps!!

Ask me anything

Tuesday, May 10, 2011

Joseph Attieh New Song!!!

Joseph Attieh - Ya kel el deni





Montage Purest Of Pain!!

Part1.montage purest of pain is now AVAILABLE !!! 
BUT IT's Privet!! To access only For member of purest of pain team.
 to get the Video URL please email me at krol_azhar@yahoo.com then i'll give u the url ...   

Monday, May 9, 2011

Youtube Channel Upgrade!!

Assalam semua!!
dipagi2 ini kpala x rasa ngantok gilak so i did upload video drama purest of pain..
to all my classmate or drama mamber, i have a GOOD news for u!! Nantikan Montage Purest Of Pain!! will be upload in this week!!
sambel2 ya upgrade newlook 4 my Utube channel!! its look great!! like it!!
anywhere kale sudi singgah2 lah ke YouTube Channel I yer!!
do not forget to subscribed, rate, and comment yer!!!

http://www.youtube.com/user/khairoolazhar

Friday, May 6, 2011

Saya Mahu Memulakan Bisnes Borong demi Diri, Keluarga,Bangsa & Negara

Assalam semua!! semoga dalam rahmat Allah yang pemurah lagi maha menyayangi...
Untuk pengatahuan anda semua, ini adalah entri yang kedua dalam usaha memenagi hadiah dari Tim Great Minds.. 
Destinasi Borong Pilihan saya ialah semestinya bandar Guangzhou!! Mengapa Guangzhou, China?? Bukannya Vietnam, Thailand, Paris, Indonesia atau banyak lagi destinasi didunia ini?? Bagi menjawab pertayaan itu, saya berikan sepotong Hadis yang diriwayatkan dari jalan Abu ‘Atikah Al Bashri, dari Anas bin Malik iaitu “Uthlubul ‘ilma walaw bishshiin”, tuntutlah ilmu sampai ke negeri Cina.. Ha... jelas lagi bersuluh lah mengapa saya ingin ke China kan kan??


Selain itu, pepatah ada menyebut "jauh perjalanan luas pemandangan". Jadi sebagai bakal pemborong mahupun peniaga saya haruslah bersedia dengan apa sahaja cabaran yang sentiasa menunggu saya pada masa hadapan. Oleh itu, salah satu jalan untuk bersedia menghadapi cabaran2 itu, saya haruslah mempuyai pengalaman yang banyak dan luas. 


Last but not least, Thinking outside the box!!!! apa tu?? haha pikir diluar kotak pemikiran la..Saya ingat lagi pesan pengetua sekolah pada zaman pesekolahan dulu, "walaupun kita bukan insan terpilih, tapi bukan penghalang untuk kita jadi insan luar biasa". budak2 yang bergelar pelajar U macam saya ini harus ada sifat ini (thinking outside the box) untuk menjadi insan "LUARBIASA" kerana semua graduan hari ini mungkin ada 4 pointer tapi kemahiran komunikasi dan nilai tambah yang lain kurang. Lantaran itu, saya berusaha menjadikan diri saya punya kesemua ciri2 insan luar biasa itu!!


sampai disi sahaja entri kedua ini. dengan izin Allah yang maha pemurah, insyaallah rezki x kemana..


Entri saya layak untuk memenangi Trip Borong PERCUMA ke Chinadan Vietnam bersempena dengan BBC & BBV 1st GiveAway. Ketahui langkah-langkah Borong China dan Borong Vietnamdengan menyertai Kursus Usahawan Borong, Guangzhou 101 dan Saigon 101 oleh Tim Great Minds.


GiveAway ini juga bersiaran khas dari khairoolazhar.blogspot.com !!!!!!

Thursday, May 5, 2011

update drama movie montaj

mlm marek join noah dr technobufallo chat...
sakai gila oi!!!
hahah
right now gik converting video...
tinggal dlam 10% gik..
anywhere here i upload trailer nya...

selamat menonton ya...

:: LOVE does not come so easily ::: Friends Make My Life More COLOURFUL ^^

:: LOVE does not come so easily ::: Friends Make My Life More COLOURFUL ^^: "Dear friends , thanks cos make my life more colourful .:') . Friendship is held to be the severest test of character . It is easy,..."

Sunday, May 1, 2011

:: LOVE does not come so easily ::: A Race To The Frontier .

:: LOVE does not come so easily ::: A Race To The Frontier .: "A Race To The Frontier merupakan aktiviti anjuran SFROST, UiTM SAMARAHAN . Belangsung pada 2 April 2011 . Di anjurkan oleh budak2 part 2 D..."