Islamic Widget

Followers

Follow by Email

Monday, March 8, 2010

unimas workshop

  • malam sebelom hari sabtu ya dah set nak bagun awal coz dana dah janji nak ambik lam kol 7++ coz kol7 nya kuar umah n ambik kwan2 nya then bok ambik I.tapi nasib x menebelahi akhirnya terlewat bagun, lalu la bagun lam kol 645 nasib gik ada masa nak mandik...
  • mandik2 terus kemas.. oh my topman!!! lupak sumthing!! ngah pesan suruh print upu pun borng coz nya nak berik ngan org dalm.,... so cepat cepat la print
  • time print bornag ya ngah pun datang... dana kol the i tell her that i still print upu form...
  • abis print, mak berik duit belanja then terus g masok lam keta....
  • banyak juak kawan dana.. ingatkan just 1... rupa2nya 3 org... so i just buat cam nothing but sapa tauk lam hati.... hehe
  • on d way ya... aku nak nayak ngan ada juak org g k bus nak... coz ezzah malam kelmarin ada madah yg nya k bus.. tp aku diam jak la.. just look wat will going on...
  • tiba2 ngah msok jalan yg agak lain dr lain untok g unimas... tiba2 ngah berbungi..."nya ya bus tak org nak???" so now i noe that we were go to unimas wif bus la...(nasib x nayak..)
  • berhenti jak keta semua kuar n terus masok lam bus
  • dr jauh lagi ku lihat ezzah n ainina... hahaha we r same bus!!! lalu la duduk ngan dak nya....
  • "ne madah g k keta..." ezzah say.. n i reply... "ne la tauk... tauk2 jak g sitok..." hahaha
  • itu d nama kan rezeki...
  • chitchat2 la tek lam bus...
  • masok lam u ya k jalan belakang... tangga la tek pemandagan unimas yg indah nan permai... ada lah sidak mahasiswa tek tahan igat kan bus yg mek org pike tek bus shuttel yg salu daknya pake.... but not...
  • bus jalan lagik... sampejak kat tempat fulkuti yang d tuju.... terus kmk org d sambut oleh sidak peganjur.... boleh la mesra ,...
  • rupa2 nya falkuti it yg anjurkan buat kali pertamanya... tauk2 terus daftar n masok lam dewan kuliah... terus ada opening speech from spa nak ka (ku pun x igat...)
  • tegah hari kuar ada tour kat lam u ya la... then terus g lunch dbah tower....
  • makanan ok nyaman n murah...
  • aku makan ngan dak ezzah while dana with her friends...
  • the kol 1 masok lam dewan kuliah then ada "ucap utama" dari naib chenselor... then abis jak terus ada sesi isik upu...lm makmal pc la...
  • abis jak isik2 terus kuar tunggu second group.... but time ya ambik kesempatan la.... sesi mek tiga gik... (sesi click2) taking pic 4 memory.... bakal mahasiswa bah...hahaha insaallah..
  • then kejap rasa lalu pulang....
  • samp ejak tempat pagi tadik terus g bagunan satok...
  • then dak kwan dana bak main tokken... at frist i x mok.. pujuk la tek si sahrel... alu on jak la..
  • time nya pujuk.... ngah tepon.. tayak dah balit ka? then nya nayak kenak phone dana tutup...i tell that i x tauk... then.. lalu beruk phone kat dana suruh nya pun kelaka..
  • main2 terus pulang.,..
  • balit ya... ngah bak g rumah.. tehm sembahyang terus relek2 kat lua rumah...
  • tangga gelanggang baru kat matang (gelanggang netball, futsal n takraw)
  • then tangga sakinah main badminton... lalu mek duak dana gik main...
  • then iman ambik lalu pulang...
  • abis cita g unimas...
  • as salam...

No comments: