Islamic Widget

Followers

Follow by Email

Tuesday, February 16, 2010

HAPPY CHINESE NEW YEAR!!!

malam nak tunggu taun baru cina biasa la nak tunggu bunga api la.. hehehe... sementara 2nggu buga api ku tangg ala cita lakonan jeky chan kat TV2.. best la lawak.. jam 10min gik nak kol 12 dak nya dah main mercun n buga api so tuggu la kejap.. tapi udin dah kuar dah.. kejap rasa aku pun kuar la.. time tangga bunga api ya terigin la nak ambik pic k kah lam blog tok nak.. so tanyak la udin ne camera?? nya madah lam kete kuning... so g lah dalan ambik kunci keta.. tok serba sikit bunga api sekitar rumah aku k..



so keesokan harinya.. macam taun2 yg laen mek owang akan g la rumah sedara mara sebelah mak yg meyambut CNY. semua rumah yg d agak semua x da ang paw heheha kali dah besa kali owh... aku jak rasa dirik kecik.. time nak balit jak dari rumah yg lat kira kira lps azan magrib... saip sms, tayak pasal fsx.. rupa2nya erza pdah ngan nya yg aku tok ada fsx sekali ngan joystick..ya nya nak pinjam disk fsx ya sekali ngan joystick... owh.. boleh aja.. so saip, erza, lee n alan g lahg ambik lepas isyak tek.. tuggu puny tunggu x da juak sampe.. sms la ku tek.. "ne kau??" replay la ny tek.. "kol930mek org sampe..." k lah ya x awal gilak.. so.. kemas kemas la ku tek disk lee sbb dah berapa hari nya nak ambik tp mala x da kat rumah jak.. hehe... abis jak burn disk lee kurang lebih 15min dak nya datang... lalu la nayak fsx ya.. kamboh2 jak.. kedak sakai eh.. (gia la aku mula2 beli fsx ya.. ganok org.... hahaha).. tayak la tek... ya alan madah mok coba lam rumah aku.. tp ku pah x pat... aku nayak dak nya gik.. tak org dah makan ka lom.. ingat kan nak bak g bemmers ka... dah nya madah mok mkn tapi degar jak ku padh bemmers alu jaik muka dak nya... mun ya udah... lalu la hati ku x sdap.. erm...dah agak dah... asal g sene2 jak mesti ku knk tiggal..(lm hati ku berkata) diam jak la... maklom la.... apa jak kita tok... abis jak ya..terus daknya blt.. kejap rasa lee lak sms madah cd x pat main just lagu isabella jak.. ya nya nyuruh ku g rmh nya... g lah tek.. ato punya ato dapt tp x pat d next.. kenk??? aku pon x tauk... dah dpt tek.. degar la mek org lgu2 ya tek.... lepak2 jp kat beranda rmh lee... aku, A, Lee, n jerol... aku layan jak jerok tegah sot ya... ngerco jak.... hahaha tp ok lah x la borink gilak..... kjp rasa mek 2 A balit....
k Lah rasa nya cukup la cita tok nak.. bubbye...
as salam...

No comments: